0
0,00 NOK
Søk her...
 

Cookie- og privatlivspolitikk Hair247.no

Introduksjon
Når du besøker vår website innsamles der opplysninger om deg, som brukes til å tilpasse og forbedre vår innhold og til å øke verdien av de annonser, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der innsamles opplysninger, bør du slette dine cookies (se veiledning) og unnlate videre bruk av websiten. Nedenfor har vi utdybet, hvilke informasjoner der innsamles, deres formål og hvilke tredjepart, der har adgang til disse.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gjemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål å gjenkjenne den, huske innstillinger, utføre statistik og målrette annonser. Cookies kan ikke inneholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt å slette eller blokere for cookies. Se veiledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne bli mindre relevante for deg og opptrede hyppigere. Du kan dessuten risikere at websitet ikke funkerer optimalt samt at der er innhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet inneholder cookies fra tredjepart, der i varierende omfang kan omfatte:

Hyppige tredjepart ved digital annoncering


Personopplysninger

Generelt
Personopplysninger er alle slags informasjoner, der i et eller andnt omfang kan henføres til deg. Når du benytter vår website innsamler og behandler vi en rekke sådanne informasjoner. Det skjer f.eks. ved alm. tilgang av innhold, hvis du tilmelder deg vår nyhetsbrev, deltar i konkurrenser eller undersøkelser, registrerer deg som bruker eller abonnent, øvrig bruk av services eller foretar kjøå via websitet.

Vi innsamler og behandler typisk følgende typer av opplysninger: Et unikt ID og tekniske opplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk plasering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv gir eksplicit samtykke hertil og selv inntaster informasjonene behandles dessuten: Navn, telefonnummer, e-post, adresse og betalingsopplysninger. Det vil være i forbindelse med opprettelse av login eller ved kjøp.

Sikkerhet
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mot, at dine opplysninger hendeligt eller ulovligt blir slettet, offentliggjort, fortapt, forringet eller kommer til uvedkommendes kjennskap, misbrukes eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningene brukes til å identificere deg som bruker og vise deg de annonser, som vil ha størst sandsynlighet for å være relevante for deg, at registrere dine kjøp og betalinger, samt å kunne levere de services, du har etterspurgt, som f.eks. å fremsende et nyhetsbrev. Herudover anvender vi opplysningerne til å optimere vår services og innhold.

Periode for oppbevaring
Oplysningene oppbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke lengere er nødvendige. Perioden avhenger av karakteren av opplysningen og bakgrunnen for oppbevaring. Det er derfor ikke muligt å angive en generel tidsramme for, når informasjoner slettes.

Videregivelse av opplysninger
Data om din bruk av websitet, hvilke annonser, du mottar og evt. klikker på, geografisk plasering, kjøn og alderssegment m.v. videregis til tredjepart i det omfang disse oplysninger er kjennt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i avsnittet om ”Cookies” ovenfor. Opplysningene anvendes til målretning av annonsering.

Vi benytter herutover en rekke tredjeparter til oppbevaring og behandling av data. Disse behandler utelukkende opplysninger på vår vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse av personopplysninger som navn og e-post m.v. vil kun skje, hvis du gir samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan gi dine opplysninger en tilstrekkelig beskyttelse.

Innsikt og klager
Du har ret til at få opplyst, hvilke personopplysninger, vi behandler om deg. Du kan dessuten til enhver tid gjøre innsikelse mot, at opplysninger anvendes. Du kan også tilbakekalde dit samtykke til, at der blir behandlet opplysninger om deg. Hvis de opplysninger, der behandles om deg, er feil har du rett til at de blir rettet eller slettet. Henvendelse herom kan skje til: kundeservice(snabel-a)hair247.dk. Hvis du vil klage over vår behandling av dine personopplysninger, har du også mulighet for å ta kontakt til Datatilsynet.

Utgiver
Websitet eies og publiseres av:

Hair247.dk v/Jan Nybo Pedersen
Vestergade 1
DK-7800 Skive
Telefon: 23 83 97 99
Email: kundeservice(snabel-a)hair247.dk